Assortiment: Zetwerk

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Download hier het zetwerk bestelformulier: Zetwerkbestelformulier

Wat is zetwerk op maat

Bij Bijkon bieden wij de mogelijkheid voor zetwerk op maat. Dit is een maatwerk plaatbewerking, waarbij een metalen plaat in een profiel of zetting wordt gebogen. Zo kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld het zetten van windveren, boeiplanken, daktrimmen hoekstukken lekdorpels en omegaprofielen. Het is zelfs mogelijk om bij bijvoorbeeld stormschade oude damwanden te laten zetten. Zo kun je de profielen die niet meer gewalst worden ook nog gebruiken.  Ook houden wij ons dagelijks bezig met complex maatwerk voor de afwerking de dak en gevel beplating.

Zetwerk van staal, RVS en aluminium

Voor zetwerk op maat houden wij rekening met het te gebruiken metaal. Zo heb je voor het zetten van staal, RVS en aluminium verschillende perskrachten nodig. Met behulp van een aanpasbare stempel en groef kan eenvoudig een op maat gemaakt profiel worden gezet. Ben jij geïnteresseerd in ons zetwerk op maat? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen.

Metaalbewerking

Onze metaalbewerking biedt veel kansen voor mensen die maatwerk willen voor bijvoorbeeld dak- en wandonderdelen. Zo produceren wij zetwerk in diverse coating en staaldiktes. De coatings als PRISMA, HPS200, POLYESTER, MIRAWALL, XL FORTE en PRELAQ hebben wij in ons assortiment. Deze coating hebben gebruikelijk een staaldikte van 0.70mm Het standaard zetwerk wordt geleverd in lengtes tot 4.000mm. Het is bij bepaalde kleuren ook mogelijk om deze in lengte tot zelf 12.000mm te leveren.

Advies

Bij Bijkon Dak en Wand streven we naar maximale klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze flexibiliteit en servicegerichtheid zorgen ervoor dat we aan al uw verwachtingen voldoen.

Dankzij onze ervaring met zetwerk op maat is het ons mogelijk om een oplossing te bieden voor uw situatie. Daar waar standaard niet volstaat zijn wij zeer ervaring in het oplossen van problemen of het aandragen van goede opties. Naast advies over de productie kunnen wij ook meedenken in de montage. Het kan namelijk ook mooier zijn dat je de schroeven niet ziet, hiervoor hebben wij een systeem ontwikkeld zodat je zonder schroeven kunt monteren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over ons zetwerk of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor Bijkon als uw partner in zetwerk!

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug