Assortiment: Wandplaat

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Damwandplaten kopen

Damwandplaten worden ook wel profielplaten, wandplaten of simpelweg, een damwand genoemd. Dit zijn geprofileerde metalen platen die voorzien zijn van een coating voor extra sterkte en stabiliteit. Bij Bijkon ben je aan het juiste adres om damwandplaten te kopen. Vanwege ons grote aanbod, zijn wij bij ieder bouwproject van toegevoegde waarde. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Kom met onze specialisten in contact voor een advies op maat.

Welke damwandplaten heb ik nodig?

De ene damwandplaat is natuurlijk de andere niet. Welke soort damwandplaat jij nodig hebt, is sterk afhankelijk van het bouwproject en persoonlijke smaak. Damwandplaten worden onder andere toegepast als dakbedekking en wandplaten op hallen, loodsen, stallen en schuren. Maar ook op tuinhuizen, overkappingen en zelfs in de woningbouw. Wil jij graag advies van één van onze experts? Neem dan contact met ons op. Wij staan jou graag te woord om je te adviseren bij het maken van de beste keuze.

Korting op damwandplaten

Ben jij benieuwd naar de kosten van onze damwandplaten? Per type plaat kan je eenvoudig een prijs opvraag doen via het bijbehorende formulier. Bestaat er bij Bijkon ook iets als volume voordeel? Zeer zeker! Bij grote projecten geven wij korting op damwandplaten. Informeer ons over jouw project en onze medewerkers geven een prijs op maat.

Staat uw profiel er niet tussen? vraag hier naar de mogelijkheden.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug