Assortiment: Sandwich wandpaneel

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Sandwichpanelen wand kopen

Sandwich wandpaneel voor de wand kopen doe je bij Bijkon. Allereerst vanwege het uitgebreide aanbod, maar ook zeker vanwege de uitstekende kwaliteit en lange garantieperiode. Deze golvende panelen geven elke wand een speels effect. Wil jij sandwichpanelen voor de wand kopen, maar weet je zo 123 niet welke? Onze medewerkers komen graag met jou in contact om advies te geven over de beste sandwichpanelen voor jouw wand.

Welke wand sandwichpanelen heb ik nodig?

Het type sandwichpaneel voor de wand die jij nodig hebt, is sterk afhankelijk van het project. Ook blijft het altijd een kwestie van smaak. Zo heb je in ons aanbod veel opties wat betreft de kleurenkeuze, isolatiewaarde en afmetingen. Meer en meer zien wij de sandwichpanelen terug in wanden van woningen, loodsen en schuren. Gratis advies ontvangen van één van onze specialisten? Pak dan de telefoon of laat een bericht achter via ons contactformulier over jouw project.

Korting sandwichpanelen wand

Sandwichpanelen wand? Wat zijn de tarieven? Per product op onze website kan je gemakkelijk een prijs op maat aanvragen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Bij grotere orders krijg je van ons een extra scherp tarief. Deze korting op sandwichpanelen maakt elke wand nét iets aantrekkelijker.

Sandwich wandpaneel

Het sandwich wandpaneel is een PIR schuimlaag met aan beide zijden een geprofileerde staalplaat. De onderkant van de sandwichpanelen is van staal. Sandwichpanelen voor het zijn leverbaar in kerndiktes vanaf 40 mm tot 200 mm. De profilering van de staalplaat aan de buitenzijde kan voorzien worden van diverse profileringen. Sandwich wandpanelen kunnen ook toegepast worden als binnenwand paneel voor bijvoorbeeld een koelcel. Een greep uit ons assortiment vind u op deze pagina.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug