Assortiment: Sandwich dakpaneel

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Sandwichpanelen dak kopen

Sandwich dakpaneel voor op het dak kopen doe je bij Bijkon vanwege het uitgebreide aanbod. Deze panelen zijn razend populair, omdat ze een speels effect geven aan het dak. Bovendien hebben ze een uitstekende isolatiewaarde. Door de bomen is het bos niet meer zien kan je doen besluiten hulp in te schakelen om te sparren. Onze medewerkers staan je graag te woord om jou te adviseren over de beste sandwichpanelen voor jouw dak.

Welke dak sandwichpanelen heb ik nodig?

Het type sandwichpaneel voor het dak dat jij nodig hebt, is sterk afhankelijk van het project en natuurlijk van je persoonlijke smaak. Gelukkig vind je in ons aanbod veel variatie qua kleuren, isolatiewaarde en formaten. Zo zijn wij erkend dealer van KINGSPAN, FALK, JORIS IDE, DELFT PROFIELEN, HARDEMAN, FINISH PROFILES, SAB profiel en nog veel meer. Steeds vaker zien wij de sandwichpanelen terug in daken van hallen, stallen, bedrijfspanden en zelf woonhuizen. Wil jij graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder bij het selecteren van het beste product voor jouw project.

Korting sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen dak? Wat kost dat? Op onze website laat je eenvoudig een bericht achter met daarop de wensen met betrekking tot de bestelling. Bijkon komt vaak dezelfde dag nog met jou in contact over een prijs op maat. Bij grote orders geven wij een extra voordelige prijs. Zo koop jij dak sandwichpanelen met korting.

Sandwich dakpaneel

Het sandwich dakpaneel is een PIR schuimlaag met aan beide zijden een geprofileerde staalplaat. De onderkant van de sandwichpanelen is van staal. Het is mogelijk om de binnenplaat uit te voeren in een witte folie. Deze witte folie is van stucco voorzien. Sandwichpanelen voor het zijn leverbaar in kerndiktes vanaf 30 mm tot 150 mm. De profilering van de staalplaat aan de buitenzijde kan voorzien worden van diverse profileringen. Een greep uit ons assortiment vind u op deze pagina.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug