Assortiment: Gelegenheidspartijen

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Gelegenheidspartijen

Hier vindt u ons aanbod van de gelegenheidspartijen.

Let op; vraag voor de zekerheid of de partij nog beschikbaar is, het kan voor komen dat de partij niet meer (volledig) beschikbaar is.

Gelegenheidspartij beplating

Bij Bijkon Dak & Wand hebben wij soms ook wel eens een gelegenheidspartij ofwel B-keuze beplating. Een gelegenheidspartij betekend dat de plaat niet als A-keuze verkocht kan worden. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met lengtes die niet standaard zijn, of kleuren die niet standaard zijn. Naast niet standaard kleuren of maten kan de beplating ook een kras of deuk bevatten. Houd er wel rekening mee dat wij op een gelegenheidspartij geen garantie afgeven tenzij anders overeengekomen! Daardoor is de prijs vaak ook goedkoper.

Welke gelegenheidspartij past bij mij?

Zoals je ziet heeft Bijkon gelegenheidspartijen in verschillende soorten en maten. Welke type beplating jij nodig hebt, is afhankelijk van het project en huidig aanbod. Dak en wandbeplating worden onder meer gebruikt voor schuren, loodsen en tuinhuizen. Maar ook in de woningbouwsector zien wij de beplating steeds vaker verschijnen. De gebakken dakpannen en snel dekker dakpannen worden steeds duurder en moeilijker leverbaar. Wil jij graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder bij het maken van de beste keuze.

 

Korting gelegenheidspartij

Wil jij korting op beplating? Bij grote projecten denkt Bijkon graag mee in de vorm van een aanbiedingsprijs. Kom met ons personeel in contact om te vertellen over jouw project, zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug