Assortiment: Dakplaat

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Dakplaat kopen

Stalen dakplaat ofwel dakplaten kopen doe je bij Bijkon vanwege het uitgebreide aanbod en de jarenlange ervaring. De dakplaten zijn razend populair bij tuinhuizen, loodsen en in de woningbouw, omdat de platen een strakke uitstraling hebben. De ontwikkeling van het stalen dak heeft niet stil gestaan en is flink doorontwikkeld. Zo heeft de klikfels profielplaat een enorme vlucht genomen in de Nederlandse nieuwbouw wijken. Rijd maar eens door een nieuwbouw wijk en grote kans dat er een stalen dak te bekennen is. Wil je stalen dakplaten kopen, maar heb je nog geen idee welke geschikt is? Onze medewerkers komen graag met jou in contact om advies te geven over de beste dakplaten voor uw dak.

Welke dakplaat heb ik nodig?

Het type dakplaten die je nodig hebt, is sterk afhankelijk van jou project. Ook blijft het altijd een kwestie van smaak natuurlijk. Bij ons heb je een groot aanbod met veel opties wat betreft kleurenkeuze, verschillende profielen, afmetingen en of anti-condens vilt. Meer en meer zien wij de stalen platen terug op de daken van woningen, schuren en loodsen. Wil je gratis advies ontvangen van een van onze specialisten? Pak dan de telefoon of laat een bericht achter via ons contactformulier over jou project of jou vragen.

Korting stalen dakplaat

Stalen dakplaat? Wat zijn de tarieven? Per product op onze website kan je gemakkelijk een prijs op maat aanvragen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Bij grotere orders krijg je van ons een extra scherp tarief. Deze korting op stalen dakplaat maakt elk dak nét iets aantrekkelijker.

Stalen dakplaat

Wat is een stalen dakplaat? Een stalen dakplaat is een stalen profiel welke op het dak gemonteerd kan worden. Omdat de plaat gemaakt is van verzinkt staal met een kleurlaag is dit erg duurzaam en gemakkelijke recyclebaar. Dit is natuurlijk weer beter voor het milieu. Het staal komt van TATA steel en worden doormiddel van walsen in het juiste profiel gemaakt. Zo kun je uit dezelfde staalrol meerdere profielen maken.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug