Assortiment: Dakpanplaat

Advies nodig?

  • 0512 36 0571 Ma t/m Do van 7:30 tot 16:45 uur
    Vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur

Dakpanplaten kopen

Met de dakpanplaten van Bijkon heb jij razendsnel een dak gelegd en behoud je de charme van dakpannen. De dakpanplaten zijn een metalen dakbedekking. Ten opzichte van traditionele dakpannen bieden deze dakpanplaten een aantal mooie voordelen. Met een dakpanplaat leg je meerdere dakpannen in één keer. Vaak zijn de dakpanplaten licht in gewicht en gaan lang mee. Dankzij de goede kwaliteit coatings kunnen wij een lange garantieperiode garanderen op de dakpanplaten. Per type dakpanplaat vertellen wij jou graag meer over de mogelijkheden in formaten, kleuren en prijzen. Dus, wil jij dakpanplaten kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

Welke dakpanplaten heb ik nodig?

Zoals je ziet heeft Bijkon dakpanplaten in verschillende soorten en maten. Welke type dakpanplaat jij nodig hebt, is afhankelijk van het project en persoonlijke smaak. Dakpanplaten worden onder meer gebruikt voor schuren, loodsen en tuinhuizen. Maar ook in de woningbouwsector zien wij de dakpanplaten steeds vaker verschijnen. De gebakken dakpannen en snel dekker dakpannen worden steeds duurder en moeilijker leverbaat. Wij kunnen de metalen dakpanplaat als maatwerk meestal binnen 1 werkweek leveren. Naast maatwerk hebben wij een grote voorraad liggen in de dakpanplaten, dat wil zeggen 14 lengtes in 4 verschillende kleuren. Wil jij graag advies? Neem dan contact met ons op. Ons personeel helpt jou graag verder bij het maken van de beste keuze.

Korting dakpanplaten

Wil jij korting op dakpanplaten? Bij grote projecten denkt Bijkon graag mee in de vorm van een aanbiedingsprijs. Kom met ons personeel in contact om te vertellen over jouw project, zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op! Wil je liever terug gebeld worden?
Vul het formulier in en dan kijken we vrijblijvend naar uw wensen en mogelijkheden.

Maatwerk & Bijzonderheden

Waar standaard ophoudt beginnen wij.

Persoonlijk contact

1 contactpersoon van begin tot eind.

Pionier in beplating

dankzij meer dan 30 jaar ervaring.

Bekijk hier assortiment

In de loop afgelopen jaren heeft de stalen profielplaat een enorme groei meegemaakt, mede dankzij de geïsoleerde panelen is het staalprofiel een goed alternatief voor de traditionele dak- en gevelbekleding.

Bekijk ons assortiment

Bel mij terug